Informatie & instructie

Bardienst: Informatie & instructie https://www.mattenkloppers.nl/bardienst_informatie__instructie

Bij onze vereniging worden de bar en keuken gerund door onze leden. Uitgangspunt is dat iedereen minimaal 4 punten vergaart. 1 bardienst levert 2 punten op, met uitzondering van de bardienst op de competitievrijdagen en de late diensten tijdens het open toernooi. Deze bardiensten leveren 4 punten op. Afkopen van de bardienst is mogelijk, al zien we natuurlijk liever dat we er als leden samen zorg voor dragen. De afkoopsom bedraagt € 75 per jaar.

Indien je je diensten wilt afkopen, meldt dit dan bij [email protected]. Ook indien je al eerder afgekocht hebt. We beginnen met een schone lei.

De leden zijn zelf verantwoordelijk voor het invullen van hun eigen bardiensten: je plant zelf vóór 1 maart via de website je bardiensten voor het gehele jaar. Je wordt via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht wanneer de bardienstplanner openstaat voor het nieuwe jaar. Indien je vóór 1 maart je diensten niet in hebt gepland, zijn we genoodzaakt de afkoopsom in rekening te brengen.

Als de avondbardienst wordt gedaan door louter dames, geldt dat de laatste mannelijke bezoeker van de bar aanwezig blijft tot het sluiten. Bardienstplichtigen:

-         Leden van 18 jaar tot 70 jaar draaien bardienst (peildatum is 1 januari).

-         Vanaf 2020 geldt dat nieuwe leden die zijn aangemeld voor 1 juli in het betreffende jaar in de 2e helft inzetbaar zijn voor bardiensten. Nieuwe leden, die na 1 juli zijn aangemeld starten met de bardiensten in het jaar daaropvolgend.     

-        Uitzonderingen: rustende leden en leden vanaf 70 jaar hebben vrijstelling. Verder zijn er geen uitzonderingsposities.

-        Vervangende bardienst:

Enkele regels:

-        Op de eerste plaats is het doen van bardienst niet vrijblijvend. Als je een bardienst hebt ingevuld dan voer je deze ook uit.

-        Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets tussen komt. Je zorgt zelf voor vervanging,  indien een bardienst onverhoopt niet uitkomt. Op de site heb je de beschikking over de ledenlijst. 

-       Inkomsten uit afkoop van bardienst (kunnen) worden ingezet bij noodgevallen, ter vergoeding invaller(s). 

-      Uitval bardienst (bv. bij slecht weer, uitval competitie etc) is geen afstel: de uitvaller wordt op de reservelijst/noodlijst geplaatst, om in te vallen in geval van nood. 

-      Bardienst afzeggen zonder vervanging te regelen betekent alsnog het boetebedrag ter waarde van de afkoopsom. 

-      Als je niet op komt dagen voor je bardienst, brengen we een boete van € 50 in rekening. 

-      Indien je flexibel inzetbaar bent voor bardiensten kun je je daarvoor bij Cees v.d. Kolk melden. We doen dan een beroep op je op momenten dat we klem zitten. Je hoeft dan geen bardiensten in te plannen. Het kan zijn dat een bardienst vervalt omdat het park bijvoorbeeld gesloten is i.v.m. sneeuw of dat een toernooi niet doorgaat. Het is dan wel de bedoeling dat je de bardienst op een ander moment alsnog uitvoert. Je moet per jaar aan 4 punten komen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers

Olympiaweg 10
5143 NA Waalwijk

KVK-nummer

40271147