Bardienst planner

T.V. de Mattenkloppers maakt gebruik van de KNLTB Dienstenplanner voor het inplannen en inzien van bardiensten. 
Voor gebruik van de KNLTB Dienstenplanner dien je hier in te loggen.
 
Volg het onderstaande stappenplan om een bardienst in te plannen:

  • Log in met je bondsnummer en wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op "Wachtwoord vergeten", vul je bondsnummer in en klik op "Stuur mij een nieuwe code". U ontvangt een mail met een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord. 
  • Na het inloggen is de KNLTB Dienstenplanner als agenda zichtbaar en zijn de bardiensten per maand weergegeven. De beschikbare bardiensten staan rechts naast de agenda. Klik op de gewenste bardienst en kies voor "inplannen". Herhaal deze stap voor het inplannen van meerdere bardiensten. De door jou ingeplande bardiensten komen rechtsboven in beeld te staan.
  • Controleer na het invullen van de bardiensten of je voldoende punten hebt behaald. Voor het voldoen aan de bardienst-plicht moet je 6 punten behalen. Het toegekende aantal punten per bardienst is zichtbaar door een bardienst naar keuze aan te klikken.
  • Als alle bardiensten correct zijn ingevuld kun je rechtsboven uitloggen.

Het wijzigen van een bardienst is niet mogelijk in de KNLTB Dienstenplanner. Neem hiervoor contact op met de BarCommissie via [email protected]
 

Bij problemen kun je contact opnemen met 06-18804792

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers

Olympiaweg 10
5143 NA Waalwijk

KVK-nummer

40271147