G-tennis

Onze vereniging heeft al jaren ervaring met mensen met een verstandelijke beperking die bij ons een zinvolle dagbesteding vinden door voorkomende werkzaamheden op ons park te vervullen. Dit doen we in nauwe samenwerking met Prisma. Als deze mensen op die wijze naar tevredenheid arbeid verrichten, waarom dan ook geen sportmogelijkheid voor deze mensen creëren. Doelstelling is deze mensen als een volwaardig lid binnen onze vereniging op te nemen en van de tennissport te laten genieten.

Voor wie is G-tennis bij de Mattenkloppers bedoeld?
G-tennis is bestemd voor spelers die ten gevolge van hun verstandelijke handicap te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan een reguliere competitie.

Waar kun je dit doen?
Je kunt je aanmelden bij tennisvereniging De Mattenkloppers te Waalwijk.
Dit kan via emailadres: [email protected]

Wanneer kan ik tennissen?
Op dinsdagavond heb je training. Daarna kan er nog wat gedronken en gekletst worden. Je kunt ook zelf afspreken om een keer ‘vrij’ te gaan tennissen. Ook zullen we deelnemen aan G-tennis-toernooien in de regio en/of een eigen toernooi organiseren.

Waarom is er G-tennis?
G-tennis levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de conditie en motorische vaardigheden, het stimuleert het zelfvertrouwen en draagt bij aan een positief zelfbeeld en individuele ontplooiing. G-tennissers kunnen in een gezellige en ontspannen sfeer op eigen niveau hun sport beoefenen, hieraan vreugde beleven en met andere sporters hun vreugde en vriendschap delen.

Wie?
Voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar.

Waar?
Tennisvereniging De Mattenkloppers, Olympiaweg 12 (ingang via Coubertinlaan) te Waalwijk

Wanneer?
Elke dinsdagavond.

Wat doe ik aan?
Gewone sportkleding en sportschoenen

Heb je vragen?
Mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers

Olympiaweg 10
5143 NA Waalwijk

KVK-nummer

40271147