Informatie KNLTB competities

Informatie KNLTB competitie Tennis

Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, ook voor jou is er een competitie die bij je past! 

Gedurende het hele jaar kan er competitie gespeeld worden. De KNLTB faciliteert een aantal verschillende competities. Informeer bij de VCL aan welke competities je als team bij De Mattenkloppers kunt deelnemen. 

  • Voor- en najaarscompetitie
  • Zomeravondcompetitie
  • Wintercompetitie
  • 8&9 Tennis

Ledenpas
Als lid ontvang je de KNLTB-ledenpas, die je elke competitiedag bij je moet hebben. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je vaak nog deelnemen aan de competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen. Kloppen je gegevens op je ledenpas niet of ben je je ledenpas kwijt? Geef dit dan door aan de ledenadministrateur van jouw vereniging. De ledenadministrateur is de enige persoon die gegevens in de KNLTB ledenadministratie kan wijzigen. Ook kan de ledenadministrateur een nieuwe pas voor je aanvragen bij de KNLTB.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers

Olympiaweg 10
5143 NA Waalwijk

KVK-nummer

40271147