DUBBELSPEL MAG WEER! ZONNEPANELEN AANGELEGD!

21 mei 2020


BESTE LEDEN VAN DE MATTENKLOPPERS,  

Nog maar eens een aantal belangrijke mededelingen:

-Te beginnen met GOED NIEUWS. N.a.v. de persconferentie van het kabinet op dinsdag 19 mei heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel te versoepelen. DUBBELSPEL MAG WEER. Dit is reeds afgestemd met en goedgekeurd door de gemeente, mits alle leden zich aan de regels, zoals de 1,5 m maatregel, houden. Vanaf 21 mei mag je dus weer dubbelen. Vooraf afhangen blijft verplicht. Let dus goed op de onderlinge afstand van 1,5 meter, zowel op de baan, als bij het gaan naar en verlaten van de baan. Er kan controle door een Boa worden verricht!  

-Zoals al eerder is meegedeeld is bij ons een nieuw toegangssysteem geïnstalleerd. Er waren wat startersproblemen met de nieuwe pasjes, maar die zijn verholpen. Met het nieuwe pasje (voorzien van ‘n chip) kun je de hoofdpoort, de blauwe deur naar de toiletten en de poort bij sporthal de Zeine openen. Ook kun je afhangen in het halletje. Afhangen kan vanaf 09.00 uur. Zorg dus dat je je pasje altijd bij je hebt. Als je op woensdag 20 mei nog geen pasje per post hebt ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected], en vermeld daarin je huidige adres.  

-We zien de laatste tijd vaker, dat leden via de app twee blokken achter elkaar afhangen. Dat is beslist niet de bedoeling! Zo kunnen andere leden op een avond nauwelijks aan spelen toekomen. De regel “niet twee keer achtereen afhangen” bestaat al sinds de oprichting van De Mattenkloppers. We hebben de instelling veranderd, zodat twee blokken achtereen afhangen niet meer mogelijk is. Als er na je partij geen andere spelers zijn kun je gewoon doorspelen. Als het donker wordt kun je met je pasje afhangen op het afhangbord in het halletje, zodat de verlichting aan gaat (aan blijft).  

-Paviljoen en terras blijven tot nader order gesloten.  

-In de derde week van mei zijn op het dak van het paviljoen de zonnepanelen geïnstalleerd. Met deze actie en de onlangs aangebrachte LED-verlichting gaat De Mattenkloppers op weg naar energie-neutraal!

Het bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers

Olympiaweg 10a
5143 AE Waalwijk