RICHTLIJNEN i.v.m. OPENING PAVILJOEN EN TERRAS

28 juni 2020

Beste leden,

Vanaf 1 juli mogen we het paviljoen weer openen en jullie na het sporten voorzien van een drankje. Dit kan echter niet zonder jullie hulp. Het in acht nemen van de geldende maatregelen, hoe tegennatuurlijk dit ook kan voelen, is noodzakelijk. Hiermee kan iedere bezoeker van ons park zich veilig voelen, met name de kwetsbare groepen, en voorkomen we eventuele boetes voor de vereniging. Samen hopen we dan ook zo snel mogelijk deze 1,5 meter samenleving achter ons te kunnen laten. We willen jullie dan ook vriendelijk vragen onderstaande maatregelen in acht te nemen en ook elkaar te helpen door medeleden hierop te wijzen indien zij dit onverhoopt even vergeten…  

Uiteraard gelden de basisregels nog steeds:

-Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen. Houd 1,5 meter afstand van anderen. Was vaak je handen.

Verder geldt per heden:

-Ingang paviljoen is via de hoofdingang aan de rechterzijde. Deze ingang dient tevens als ingang naar de kleedkamers.

-Binnen het bargedeelte geldt 1-richtingsverkeer; ingang via hoofdingang, uitgang via openslaande deuren. Toiletten en afhangsysteem zijn alleen bereikbaar via de buitendeur aan de kant van baan 1.

-Om het kruisen van bezoekers binnen het bargedeelte zoveel mogelijk te voorkomen zal de tussendeur tussen toiletten en bar voorlopig gesloten blijven.

-Stoelen en tafels zijn binnen en buiten zodanig weggezet dat dit binnen de geldende maatregelen past. Hierbij dan ook het dringende verzoek deze te laten staan!

-Bardienst zal herkenbaar zijn middels veiligheidshesjes. Bestel en betaal bij de kassa, blijf in de vakken indien er wachtenden voor je zijn. Ophalen van de bestelling mag je op het einde van de bar doen. Ook daar zijn vakken gemaakt om te helpen bij de onderlinge afstand van 1,5 meter. Bier wordt voorlopig alleen verkocht in flesjes, koffie in kartonnen bekertjes.

-Voor alle jeugdleden t/m 18 jaar geldt dat deze weer vrij mogen tennissen. Zij hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren. Derhalve willen we de “chill hoek” (overkapping naast de fietsenstalling) graag aan hen aanbieden.  

-Ook voor ons is dit geen alledaagse kost, dus daar waar zaken handiger/beter kunnen zullen we deze dan ook zeker aanpassen. Schroom dus niet om tips/suggesties/ergernissen door te geven. Dit kan altijd naar het centrale mailadres: [email protected] Of spreek een van de (al dan niet aanwezige) bestuursleden aan.

Alvast onze hartelijke dank!  

Het bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers

Olympiaweg 10a
5143 AE Waalwijk