TENNISPARK OPEN VOOR VOLWASSENEN

09 mei 2020


Beste leden van De Mattenkloppers,

Er is lang naar uitgekeken, ook volwassenen mogen weer de baan op. Echter met beperkingen. Tot 1 juni tennissen en padellen we met slechts 2 mensen op een baan. Als alles goed gaat kunnen we dit per 1 juni uitbreiden met dubbelspel. Dit is in overeenstemming met de richtlijnen van de KNLTB.

Vooraf thuis afhangen is verplicht. Zo voorkomen we onnodige drukte en wachttijden. Afhangen per baan met slechts 2 spelers (beslist geen 4, zoals al regelmatig is voorgekomen). Onlangs hebben alle leden een mail gehad met informatie over de Clubapp en afhangen.

Verlaat na je tennis- of padelpartij meteen het park. Dus niet blijven hangen, niet chillen e.d. en zeker geen eigen meegebrachte drank nuttigen. We hebben er de mensen niet voor om dat als politieagenten te gaan controleren, maar als we dergelijk gedrag toch constateren zijn we genoodzaakt het park te sluiten. We moeten voorkomen, dat we als vereniging tegen torenhoge boetes aanlopen. 

Kom niet naar het park als je klachten hebt, of iemand in je omgeving klachten heeft. Verder vragen we aan iedereen om de richtlijnen te volgen. Afstand houden en handen wassen voor en na het spelen. Laten we voorkomen dat het park gesloten wordt door de gemeente.

Alle leden hebben van de KNLTB bericht gehad over de richtlijnen.

Vanaf maandag 11 mei is het huidige tennispasje niet meer bruikbaar. De poort van het park is geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur, zodat alle leden binnen kunnen om te tennissen / padellen. De poort sluit om 22.00 uur, houd daar dus rekening mee bij het afhangen. Als de werkzaamheden aan het nieuwe toegangssysteem voltooid zijn krijgen alle leden een nieuw pasje. Daarvan volgt nog bericht.

Veel speelplezier!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 333 377

Address

Olympiaweg 10a
5143 AE Waalwijk